Select Page

Devoted Dating & Living

Sisters: Uniek Webinar voor Devoted Online Entrepreneurs 4 juli 10- 12 uur

 

Broeders: Bel Gerrald Nieboer 06 – 14 04 10 72 of Rijk Smitskamp 06 41 81 00 05 om een gratis coaching sessie te plannen.

 

Dag sister, broeder,

Heb je waardevolle inzichten opgedaan voor je life en business tijdens Devoted Live? Wij, Gerrald, Rijk en Klara zijn devoted aan life, business en love.

De afgelopen jaren hebben we succesvolle single vrouwen mogen begeleiden in hun zoektocht naar de liefde van hun leven, en we zijn dit aan het uitbreiden naar mannen.

Onze klanten maakten grote stappen met zichzelf, werden zelfverzekerder, en stonden met presence in hun liefdesleven. Ineens lukte het ze om binnen 8 weken de liefde van hun leven aan zich te binden.

Het vinden van je life partner is een van de meest grote, kwetsbare en spirituele uitdagingen in je leven.

Als je voor een hypotheek al een hypotheek adviseur nodig hebt, hoe veel belangrijker is het dan om voor het aantrekken van je life partner een mentor te vinden. Eentje die snapt hoe een online entrepreneur denkt, voelt en leeft en aansluit bij jouw leven en sterke kanten.

Iemand die jouw blinde vlekken in dating en relaties spiegelt en je je diepste angsten laat overwinnen. Die bijna in je broekzak zit om mee te sparren als je aan het daten bent. Zodat jij in je volle potentieel komt en vanuit mega ontspanning en vrijheid daar staat. Kan je nagaan wat dat aan jaren zou schelen van afwijzing en jezelf en anderen tekort doen.

Als waardevolle broeder/ sister in dit netwerk bieden we jou als man een gratis coachingsessie “MasterLove” aan met Gerrald of Rijk, en jou als vrouw een uniek webinar “Devoted Dating & Living” met Klara.

Een dating programma in twee versies – je reist met een groep sisters met Klara of met een groep broeders met Rijk en Gerrald.

Een programma voor de succesvolle single man of vrouw die klaar is om de liefde van haar/ zijn leven aan te trekken door 100% te leven en werken vanuit haar of zijn presence.

Mannen: Bel Gerrald Nieboer 06 – 14 04 10  72 of Rijk Smitskamp 06 41 81 00 05 om een gratis coaching sessie te plannen.

Vrouwen: meld je aan voor het gratis unieke interactieve webinar voor online entrepreneurs “Devoted Dating & Living” op donderdag 4 juli om 10 uur ‘sochtends met deze link hieronder.

 

Liefs,

Gerrald, Rijk en Klara

www.masterlove.nl

www.KlaraAdalena.com