vesica transparant 1   7 Jaar Training

 

DE GEHEIMEN VAN TEMPEL EN VUUR

STAP IN voor een 7 jaar durend avontuur om helemaal jezelf te zijn- als vrouw, priesteres, Godin. Verdeeld over 21 tweedaagse intensives, 7 persoonlijke sessies met verslag, 6 zomertrainingen, en Kreta- reis verkrijg je inwijdingen in  2 van de grootste en meest geheimzinnige krachten van de vrouw: Tempel en Vuur Pak deze unieke kans om werkelijk samen te gaan vallen met je essentie en gelukkiger, liefdevoller en authentieker te werken én leven.

DE TRAINING

TIJDENS het 7 jaar durende programma komen aan bod

 

 

TEMPEL

  • Jezelf en al je gevoel dragen en de heilige ruimte openen
  • Thuiskomen in je lichaam en vrouwzijn
  • Authentieke relaties en samenwerkingen, heilig huwelijk

VUUR

  • Je vrouwelijke energie en uitstraling in eigendom nemen
  • Vrouwelijke seksualiteit als bron van kracht, heling, magie en plezier
  • Richting geven aan je leven, samenwerken met het grote geheel
  • Gehoord worden en authentiek communiceren

TEMPEL EN VUUR VERENIGD

  • Draagster van het collectieve veld van vrouwenkracht en wijsheid
  • Inwijden door je aanwezigheid en energie
  • Rusten in geluk en liefde

“Each time a woman is initiated the world is saved from chaos,

for the fundamental power of creating is renewed in her being.”

~ Elinor Gadon

JE TRAINT volgens een mix van moderne inzichten en liefdevolle wijsheid, meditaties, en rituelen van de priesteressen uit de oude vrouwenculturen. Van relatieopstellingen tot dansen, van quantum mechanica  tot natuurmeditaties, van collectief veld tot mysterie onderwijs, van baarmoeder tot nondualiteit, van linken tot U – theorie.

BROCHURE

VOOR UITGEBREIDE informatie klik op de digitale brochure (de foto met tekst rechts hiernaast, op de mobiel of tablet hieronder)  Hieronder een inleiding en samenvatting, en gegevens rond inschrijven en annuleren:

 

MIX VAN DEELNEEMSTERS

DE TRAINING richt zich met name op vrouwen die deze wijsheid als professionals in willen zetten. Bijvoorbeeld trainers, coaches, bodyworkers, artsen, maar ook leidinggevenden, politici, en kunstenaars. Toch staat het ook open voor beginners en vrouwen die al jaren met vrouwzijn, priesteres of andere bewustzijns ontwikkeling bezig zijn. Het kan gevolgd worden als een opleiding om je de kunst en kunde van het vrouwzijn eigen te maken, als priesteres opleiding, en ook als vervolg opleiding als je al een priesteres opleiding bij Klara of een vergelijkbaar traject hebt gevolgd. Voor iedereen zal gelden dat dit een continuüm in je leven biedt waar jij steeds dieper in jezelf als vrouw kan komen en de heilige tempel en vuur energie die je in je draagt haar plek kan gaan geven.

AANMELDEN ALS KANDIDAAT

JE MELDT JE AAN door op de blauwe button te klikken. Het systeem zal je leiden om het bedrag over te maken met IDeal of Bancontant. Je kan kiezen of je in één keer betaalt of in twee termijnen. Na inschrijving ontvang je details en plan je je intake sessie met Klara. Aan het einde van de intake beslis je met Klara of je beiden achter deelname staat. Zie je op dat moment van de training af, dan krijg je al het betaalde retour, dus je loopt geen risico. De beschikbare plaatsen worden toegekend op volgorde van aanmelden.

 

 

Being in temples where the feminine is celebrated everywhere in sensuous images of great power, both human and divine, we come to experience ourselves as sexual, sacred and powerful in ways we couldn’t even imagine before.

~ inspired by Elinor Gadon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

HET PROGRAMMA start in november 2016 en beslaat 7 jaar, verdeeld over 21 vrijdag en zaterdag intensives, 7 persoonlijke sessies met Klara waar je een uitgebreid verslag van krijgt, en optioneel 6 zomertrainingen op bijzondere godinnen locatie, een priestess awakening ceremony, en een Kreta mysteriereis in 2020.

– DE DATA van het eerste jaar zijn: 24 & 25 november 2016 (let op, dit is een donderdag en vrijdag), 31 maart & 1 april 2017 (vrijdag en zaterdag), en 1 & 2 september 2017 (vrijdag en zaterdag).

– DE LOCATIE van de trainingsweekends is het heerlijke Centrum Venwoude te Lage Vuursche (nabij Hilversum). De training begint op vrijdag stipt om 9.30 uur en eindigt zaterdag om 17.30 uur. Uitzondering is het eerste weekend dat begint op donderdag om 9.30 uur en eindigt op vrijdag om 17.00 uur.

– DE KOSTEN voor het eerste jaar zijn twee termijnen van E 835, of E 1595 als je in één keer betaalt. De eerste termijn moet uiterlijk 20 oktober 2016 binnen zijn, tweede termijn te voldoen vóór 20 maart 2017.

– BIJ INSCHRIJVING krijg je Klara’s boek Leven in Geluk cadeau (heb je het al dan is het een fijn cadeau voor een vriendin). Het is sterk aan te raden dit door te lezen en je de grondbegrippen eigen te maken voor de start.

– JE NEEMT deel met de intentie om het gehele 7 jaar traject te volgen. Je betaalt per jaar. De zomerprogramma’s in Avalon, de priestess awakening ceremony  en de Kreta-reis zijn facultatief en worden apart afgerekend. Na elke jaargang kan je beslissen of je doorgaat.

– INTENSIVES of persoonlijke sessies overslaan is niet mogelijk (zoals je ook geen natuurkunde kunt studeren zonder dat je eerst de middelbare school doet). Je kunt wel intensives inhalen door de zomertraining te volgen. Daar wordt inhoud van het jaar herhaald en nieuwe stof toegevoegd. Kosten voor een gemiste intensive worden niet retour betaald. Het is niet mogelijk om de zomertrainingen of Kreta reis te doen zonder dat je deelneemt aan de weekends.

– DE ZOMERTRAININGEN in bv. Avalon, de priestess awakening ceremony en de Kreta mysteriereis zijn aanvullend en facultatief.

BETALING, ANNULEREN EN WIJZIGEN DEELNAME INTENSIVES

JE MELDT JE zo snel mogelijk aan, doch uiterlijk 5 weken voor de start, dus vóór 20 oktober 2016. Plaatsen worden toegekend op volgorde van aanmelden. Na aanmelding is er 14 dagen bedenktijd. Als je je na 20 oktober aanmeldt dan is er geen zekerheid meer dat je nog kunt deelnemen en zie je af van de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.  Annuleren van de boeking tot en met het einde van het intake gesprek is gratis, dwz je krijgt al het betaalde retour. Behalve wanneer de intake sessie na 20 oktober valt, dan krijg je alles retour minus E 320. Annuleer je na je intake en tot 5 weken tevoren, dan betaal je E 320, de waarde van je intake en verslag. Bij een annulering binnen 5 weken, of na de start, is geen restitutie meer mogelijk. Als je bij één of meerdere van de intensives er niet bij kan zijn, om welke reden dan ook, dan betaal je toch het hele bedrag. Wil je het volgend jaar wel doorgaan, dan verplicht je jezelf de zomerweek mee te gaan om de lessen in te halen.

VOOR WIE

VROUWEN verlangen naar diepe verbinding met zichzelf en anderen. Steeds meer van ons zijn aangesloten op de collectieve wijsheid van vrouwen en sommigen begeleiden anderen daar ook in. Toch merken we dat daarin een leemte is, een zwart gat, waar schijnbaar ongegronde angsten en andere oude patronen ons in kunnen trekken. We zoeken een stabiele, veilige en inspirerende plek waar we de Tempel en Vuur energie voelen, fouten mogen maken, onszelf bloot kunnen geven, heldere en liefdevolle feedback krijgen, en geleidelijk aan kunnen gaan samenvallen met wie we ten diepste zijn en onze volle potentie met nog meer rust, gemak en vertrouwen kunnen delen.

VOOR iedere vrouw kan de zoektocht anders aanvoelen. Wellicht voel jij geen leemte, maar mis je verbinding met de collectieve wijsheid van vrouwen en blijft dit aan je trekken. Of je hebt herinneringen aan priesteres zijn en zoekt ingangen om dit te gaan leven en vormgeven. Voor sommigen zal het begeleiden van groepen en vrouwencirkels de ingang zijn, voor anderen seksualiteit, voor weer anderen het heilig huwelijk, en misschien ook wel het moederschap.

SAMENVATTEND gaat het om het dieper gaan samenvallen met jezelf als vrouw, en samen de heilige, aardse, donkere en lichte kanten daarvan her-inneren, verkennen en in eigendom nemen. Om versterken van zusterschap en in alle openheid in je vuur en seksualiteit kunnen staan en daar vanuit magie, heling en ook plezier brengen. Wij vrouwen zijn poortwachters die werelden verbinden en zo de balans herstellen. Gaan leven als bewuste vrouw betekent een lange lijn van patriarchale brainwashing achter je laten en jezelf omarmen en liefhebben zonder voorwaarden. Het betekent bewustzijn brengen bij je patronen en zelfgekozen beperkingen en je hier niet langer door laten leiden. Ervaring leert dat dit een proces is dat tijd vraagt, en dit 7 jarig traject biedt  je een unieke kans om hier consistent aan te werken bij een inspirerende en ervaren trainer en inwijder.

BROCHURE

VOOR GEDETAILLEERDE informatie klik op de digitale brochure rechtsboven op deze pagina of DEZE LINK.

Een warm welkom,

Klara Adalena,
trainer en inwijder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Taking part in the Mysteries means reconnecting yourself to the sacred and the process of life and death. You overcome your fear of death and need for control.

~Klara Adalena

 

 

 

 

Simple Follow Buttons
Simple Share Buttons